/ Thassos 2015 /

Pina Colada


Sitter och njuter sista timmarna vid poolen med en pina colada. Är inte så glad i drinkar men denna kan jag faktiskt känna sug efter. Så god! 

Vi är väldigt nöjda med veckan och har upplevt så mycket på kort tid. Thassos är fantastiskt vackert.
Kommentarer (0)
Grekland / Thassos / drink / pina colada / pool / resa / semester / som / sommar
/ Thassos 2015 /

Thassos

Som ni kanske förstått och sett på bilderna så består Thassos av väldigt mycket berg. Vi ville så åka upp och se på utsikten så efter frukosten körde vi upp för berget för att komma så nära toppen som möjligt - med motorcykel.

Det går helt fint att köra på vägarna även om det inte ser så ut. Det kan hända att vi har blivit vana vid naturen här efter en vecka för när vi kollade igenom dagens bilder upptäckte vi att vägen går precis vid kanten och det finns inget staket. Sånt man inte tänker på när man kör där. Som ni ser slingrar sig vägarna runt berget, alla byar ligger liksom mellan två egna berg så för att komma till en annan by måste man alltid åka över berget åt något håll. Lite jobbigt men ändå coolt.

Vi hamnade av misstag på Marble Beach igen. Dock badade vi inte utan tog bara lite bilder. Plockade marmorstenar och åkte vidare. Försökte igen komma upp i bergen men vägarna leder oss bara ner i byar så vi gav upp och åkte till hotellet och hängde vid poolen i ett par timmar istället.
 


 
Vi gjorde ett nytt försök att komma upp i bergen och se på utsikten men det gick inget vidare denna gången heller. Man kommer ett stycke men vi har redan varit på den höjden så det är ospännande - men väldigt vackert:
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Grekland / Thassos / berg / marble beach / motorcykel / resa / utomlands / äventyra
/ Thassos 2015 /

Thassos | Marble Beach 2

Igår var vi på Marble Beach igen. Första dagarna lämnade vi min systemkamera men ville gärna åka dit igen och fota med den samt bada och sola på stranden en dag till. Dem vita stenarna och det turkosa vattnet är bara wow.
 
 
Kommentarer (2)
Grekland / Thassos / marble beach / marmor / resa / turkost hav / upplevelse