/ Rhodos 2015 /

Bildbomb // Rhodos stad

Här kommer ett par bilder från dem timmarna vi var inne i Rhodos stad. Emil började som sagt må dåligt i taxin dit så vi åkte hem ganska omgående. Men det var väldigt vackert speciellt i gamla stan som var som en stor gammal borg.


- Ser mycket godare ut än vad den var, hehe, trodde det skulle vara choklad runt men var kex, gillar inte kex :( -

- Hiss eller diss? Jag tycker diss -


- Hittade en The Body Shop-butik! Gick aldrig in men ångrar att jag inte gjorde det -
 
/ Rhodos 2015 /

Sunset Rhodos // Nikon

Har lovat er mer bilder från Rhodos men hade glömt av hur mycket tid som går åt till jobb och hund efter en veckas semester så tiden har inte räckt till allting jag tänkt mig. Sitter nu uppe medan resten av familjen sover och fixar lite bilder. Trots att vi inte tog så många bilder denna resan (ca 300 bara) så tar det sin lilla tid att rensa. 
 
Dessa bilder åstadkom vi kvällen vi var på bankomat-jakt. Vi insåg även då att vårt hotell faktiskt låg i en liten by och inte så öde som det verkade som i en annan riktning. Vi besökte dock inte byn något mer bortsett från när vi skulle ta ut med pengar. Men vem vet, en dag kanske vi återvänder och får se mer :)
 
 
/ Rhodos 2015 /

Electra palace part 2


Fotade lite åt er idag för att göra något annat än att bara ligga i solstolen. Bilderna är från vårt hotell, poolområdet. Jag tycker det är jättefint!