/ Roadtrip NY → LA 2014 /

31 aug - Tillbaka till Norge


Solade och badade lite det sista innan vi fick flippen på vår packning. Vi har med oss 80 (!) kg hem och alla väskor är kaos. Hur vi än försökte kunde vi inte ens få med oss en Body Butter på 250 g. Hur kunde det bli så? 

Haha


/ Roadtrip NY → LA 2014 /

Sista kvällen i USA / The Cheesecake factory

Vi har så svårt att tro att detta är sista kvällen i USA. Visst att en månad hemma går fort och du får lön igen strax efter du fick förra men come om. En månad kan inte ha gått så här fort? 

Idag har vi solat och badat lite, handlat på Walmart alldeles för länge och åt middag på The Cheesecake factory. Har aldrig riktigt förstått hypen över cheesecake men det var gott, biten var gigantisk och trots att vi delade på en blev jag illamående efter hälften. 


/ Roadtrip NY → LA 2014 /

Rocky mountain Chocolate factory

Igår stack vi till ett köpcenter för att shoppa lite (har fotat lite och ska göra ett shoppinginlägg när jag är hemma i Norge). Vi har shoppat mer än vad vi har trott under resan. Lite småshopping gånger en månad blir en del, men ändå inte vrålmycket. Det räckte med en extra resväska 😉

Tycker dem karamelliserade äpplena ser så juliga och mysiga ut. Men vem orkar äta ett sånt? Vi köpte en liten Rocky road-liknande sak och den var heavy trots sin storlek på en 1/5 av äpplena. Väldigt gott dock.