/ Weekends 2015 /

Ullared

Igår kom jag och Linn hem efter ett par dagar i Sverige. Vi pratade för längesen - efter att ha sett mycket på programmet på tv - att åka till Ullared och 16-18 juni blev datumen för det. För att göra det ännu mer lattis så bodde vi på campingen.

Tisdag - Vi började med att åka ut till Helsfyr och tappade bort oss fullständigt på t-banestationen. Vilket vi tyckte var väldigt kul då vi hittade resten av resan. 8:00 hämtade vi bilen, stannade och åt lunch halv tolv på Ikea i Uddeavlla och checkade in på Ullared-campingen strax innan 15:00 innan vi gick in på varuhuset. Kvällen avslutades med lågakoholhaltiga drycker och pizza i stugan innan vi sov i kanske dem mest obekväma sängarna någonsin.
 
Onsdag - Hämtade en frukostkorg och fick morgonkaffe i en Ullaredkopp. Städade ur stugan och gick in en snabbis på varuhuset igen för att skaffa en födelsedagspresent till Linns pappa innan vi åkte mot Göteborg där vi tog en shoppingtur på Ikea och Lager157. Det var skyfall och årets bilkö i Göteborg så vi spenderade i stort sett hela dagen där men vi kan ha varit dem gladaste i den kön. Lyssnade på musik, åt godis och skrattade åt att vår campingstuga luktade häst. Vi var i Lidköping strax innan åtta och tog med min lillebror och åkte och åt thaimat. Bjöd Linn på en sightseeing i stan och väl hemma delade vi på en flaska vin hemma i soffan innan vi gick och la oss.

Torsdag - Åt frukost hemma och valde att dricka kaffe på ett café i stan. Felix följde med en liten stund också innan han var tvungen att åka till jobbet och jag och Linn gick runt lite i stan. Kollade in The Body Shop eftersom vi jobbar där båda två och det är väldigt kul att se det nya konceptet och jämföra vad vi har i dem olika länderna. Vi lämnade Lidköping på eftermiddagen och var hemma i Oslo vid elva.
 

Resans roligaste:
- Vår campingstuga luktade häst
- Vilket visade sig vara såpan som blivit harsk och fått en märklig doft
- Jag hade helt random wifi i stugan om jag satt på den ena köksstolen men inte annars
- Bilen pep så fort det kom en fartkamera trots att vi inte hade GPS
 

Väldigt nöjd med resan! :)
 
Kommentarer (0)
Norge / Sverige / ikea / roadtrip / sommar / sommar i sverige / ullared