/ Roadtrip NY → LA 2014 /

12 aug - Route 66

Senaste dagarna har vi kört bil hela dagarna. Route 66 började och vi har varvat mellan att köra på den och på motorvägen (som ligger precis bredvid men har 20 mph snabbare hastighet) och eftersom vi vill över på västkanten så fort som möjligt åker vi på motorvägen när det inte finns något intressant att se. Här har ni en drös bilder från dagen:

Det är lagligt att åka utan hjälm i många stater men inte utan glasögon.

Vi ville gärna se den gigantiska stolen. GPSen visade fel, vi frågade två olika människor och dem ledde oss till denna vilket var helt fel och den var inte ens stor.. 

..jämfört med den som vi faktiskt var ute efter. Vi ville verkligen klättra upp men det var strängt förbjudet. Allt kul är alltid otillåtet :(

Alla dessa reklamskyltar.. Haha, vi försöker fånga så många roliga som möjligt på bild. 

Som skylten säger så är denna bad-val en bröllopspresent till någon. Jag vet inte men VARFÖR en enorm val? Med vattenrutschkanor??

 Så här ser Route 66 ut. Hyfsat liten väg och oftast 55 mph (motsvarar ca 88 km/h istället för 75 mph (ca 120 km/h) på motorvägen. Ska man åka 40-50 mil gör det stor skillnad. Men vissa delar har så mycket att se så det är absolut värt tiden.