/ Roadtrip NY → LA 2014 /

24 aug - SF / Bron i GTA V

I vanlig ordning ligger Emil och sover och jag sitter med datorn i knät och lägger in bilder för att ni ska kunna se hur vi har det. Är just nu i San Luis Obsipo som ligger utmed kusten mellan San Francisco och Los Angeles. Vi är på väg tillbaka till LA. Innan vi åkte från SF imorses så kollade vi på Lomboard Street. Vad är det där undrade jag. "Man förstår varför gatan är känd var det enda som stod"

Det går verkligen inte att få med på bilderna hur branta backarna är. Inte för att jag är någon expert på grader och liknande men denna backe måste varit minst 70 graders lutning på. Utan överdrift. Hoppas verkligen inte att dem har vinter och halt någon del av året. 

Lombard Street. En park med en slingrig bilväg i. Väldigt random, väldigt fint och givetvis åkte vi nedför den.

Visst ser träden ut som broccoli? Haha

För er som gillar tv-spel eller har en kille i bekantskapskretsen som gör och har spelat GTA V. Denna bron är tydligen med där- Har säkert sett den i ögonvrån när Emil spelat spelet, men oavsett häftigt att se. Den var maffig även om man inte spelat spelet.

Första riktiga solnedgången vi sett. Dock blir det skymning och sen bäcksvart på en kvart så det är inte så mycket att se dessvärre. Men det var fint att se från bergen och över havet. Vi åker alltså en annan väg från SF till LA än vad vi körde dit. Nu åker vi på snirkliga vägar utmed kusten och genom bergen. Tar lite längre tid och är lite mer provocerande för åksjuka om man inte kollar på vägen men det är så värt det. Rekommenderas!
 
Nu ska även jag sova så hostan och huvudvärken försvinner. Imorgon bär det av till Los Angeles igen där vi ska spendera sista veckan. Vi bokade ett 5 stjärnigt hotell förut, nu ska vi ha semester på riktigt :))


 
 
#1 / / Lina:

Hej fina! Hittade till din blogg via blogg.se startsida, och gud så kul det är att följa er resa :-D

Svar: Hej söta :) Vad kul att höra. Den är väldigt kul att genomföra också :D
j. lovisa